Džip safari Lovćen

Mjesto polaska
Po dogovoru
Vrijeme polaska
Po dogovoru
Trajanje
6h
Veličina grupe
3+ učesnika
Vodič
da
Cijena
149€

Džip safari na Lovćenu je uzbudljiva avantura koja vas vodi kroz prekrasan i krševit teren crnogorskog Nacionalnog parka Lovćen.

U čvrstom i udobnom džipu 4x4 pokupiće vas stručni vodič koji će vas pratiti tokom cijelog putovanja.

Prvi dio ture vodi vas u uzbudljivu vožnju po čuvenom Serpentine putu. Ovaj krivudavi put se proteže preko 25 km i ima 25 oštrih skretanja sa kojih se pruža zadivljujući pogled na okolne planine i more. Put je izgrađen početkom 20. veka i popularno je mjesto za adrenalinske zavisnike i fotografe.

Nakon uzbudljive vožnje, stići ćete do Mauzoleja Petra II Petrovića-Njegoša, velikog spomenika koji se nalazi na vrhu planine Lovćen. Ovaj impresivni mauzolej podignut je u čast bivšeg vladara Crne Gore, koji je bio i poznati pjesnik i filozof. Mauzolej je napravljen od kamena i mermera i pruža panoramski pogled na okolne planine i obalu.

Sve u svemu, džip safari na Lovćenu je uzbudljiva avantura koja kombinuje adrenalin terenske vožnje sa prirodnim ljepotama i kulturnim bogatstvom Crne Gore. To je nezaobilazna aktivnost za svakoga ko voli avanturu, prirodu i istoriju.

Rezervišite već danas i doživite uzbuđenje istraživanja jednog od najlepših crnogorskih prirodnih parkova na jedinstven i uzbudljiv način!

www.goldtravel.me

069/025-123

Plan ture

Kreni sa nama u avanturu

Naš obilazak počinje udobnim transferom od vašeg smeštaja do početne tačke naše safari ture.

Vozićemo se čuvenim serpentinama, krivudavim putem koji vodi do vrha planine Lovćen. Sam put je čudo inženjerstva i pruža zadivljujući pogled na Boku Kotorsku.

Naša prva stanica je Nacionalni park Lovćen, poznat po svojim spektakularnim prirodnim lepotama i bogatom kulturnom nasleđu. Istražićemo zadivljujuće pejzaže parka.

Zatim ćemo posjetiti Ivanova korita, živopisnu visoravan smeštenu u srcu Nacionalnog parka Lovćen.

Naša sljedeća stanica je šarmantno selo Njeguši, poznato po pršuti i siru.  Tokom naše posjete selu Njeguši, imaćemo priliku da posjetimo i kuću Petra Petrovića Njegoša, koja je sačuvana kao muzej. Njegoš je bio ne samo pjesnik i pisac već i knez-episkop crnogorski u 19. vijeku. Kuća pruža fascinantan uvid u život i rad ove uticajne ličnosti u crnogorskoj istoriji. U okviru naše džip safari ture u Lovćenu, obići ćemo i mauzolej Petra II Petrovića Njegoša, jedne od najistaknutijih ličnosti crnogorske istorije i književnosti. Mauzolej se nalazi na vrhu planine Lovćen i smatra se jednom od najznačajnijih znamenitosti u Crnoj Gori. Sve u svemu, posjeta mauzoleju Petra II Petrovića Njegoša i kući Petra Petrovića Njegoša u selu Njeguši pružiće vam dublje razumijevanje istorije i kulture Crne Gore, čineći je destinacijom koju morate posjetiti na našoj džip safari turi na Lovćenu.

Uživaćemo u ukusnom ručku sa domaćom kuhinjom, uključujući čuvenu njegušku pršutu i ​​sir.

Poslije ručka, krenućemo u živopisnu vožnju nazad do početne tačke, prolazeći kroz pejzaže koji oduzimaju dah.

Karakteristike izleta

Otkrij neotkriveno
Glavne atrakcije
 • Nacionalni park Lovćen
 • Serpentine
 • Boka kotorska
 • Ivanova korita
 • Njeguši
 • Njegošev mauzolej
Šta je uključeno
 • Transfer
 • Vozač/vodič
 • Ručak
 • Jeep
 • Osvježenje
 • Takse za nacionalni park
Šta nije uključeno
 • Self drive vožnja
Napomene

Galerija izleta

Najbolje iz Crne Gore
Posebna ponuda

Gold Travel Agencija specijalizovana u aktivnom i MICE turizmu nudi najbolje individulane i grupne aranžmane po mjeri, kao i organizovanje team buildinga.
Birajte najbolje, birajte Gold Travel!

Najbolje lokacije

Upoznajte prelijepu Jadransku obalu, centralni dio Crne Gore bogat istorijom, tradicijom i kulturom, mnoga jezera, glavni grad Podgoricu, dobro poznatu crnogorsku vinariju, brojne eko katune, nacionalne parkove i mnoge planine.

Prelijepi ambijenti

Naš tim čine iskusni ljudi i profesionalci u svom poslu, koji u svakom trenutku mogu odgovoriti bilo kojem izazovu.
Pružite nam povjerenje, a mi ćemo ga sa zadovoljstvom opravdati!

Iskusno i bezbijedno

Crna Gora je pravi dragulj prirodnih bogatstava. More koje grle planine, prelijepa jezera, kanjoni, rijeke, a sve to možete obići u samo par sati. Uz Gold travel Crna Gora vam je na dlanu!