Gold Travel agency

Turistička agencija Gold Travel iz Crne Gore je zahvaljujući visokom kvalitetu usluga, znanju i međunarodno stečenom iskustvu u radu u turizmu uposlenih i menadžmenta, postala brend agencija prepoznata kao ozbiljan partner kome je ukazano povjerenje saradnje od strane državnih institucija, privatnih kompanija i ostalih privrednih subjekata kako u zemlji, tako i od strane agencija i organizacija iz oblasti turističke djelatnosti u inostranstvu.Rukovodstvo Gold travel agencije je svoje prve profesionalne korake u turizmu upravo sticalo u zemljama zapadne Evrope,pa je stečeno iskustvo i ideje kroz svoju agenciju implementiralo i u Crnoj Gori. Na čelu agencije je prepoznatljivo lice iz turizma, promoter i aktivni učesnik najatraktivnijih i najzahtjevnijih adrenalinskih ruta na četvorotočkašima i motornim sankama – Arbin Arko Pepić sa svojim partnerima.

Prepoznati smo i kao agencija kojoj se ukazuje povjerenje u realizaciji organizacionih i pratećih sadržaja događaja od visoke važnosti: sportskih, diplomatskih i sličnih skupova, ljetnjih i zimskih džip safari tura, team building-a… Sklopljeni aranžmani sa ino partnerima za 2022. godinu ukazuju na izuzetan rast interesovanja za naše usluge iz mnogih evropskih zemalja, a imamo i upite sa dalekih tržišta.

Sa poslovnicama u Podgorici i Budvi i bazama u najvažnijim centrima planinskog turizma na najboljim lokacijama u Kolašinu i Žabljaku agencija „pokriva“ aktivnosti na cjelokupnoj teritoriji Crne Gore, povezujući sva tri regiona i najatraktivnije prirodne ljepote, čineći ih dostupnim putem svojih autentičnih ponuda i aranžmana aktuelnih tokom cijele godine za klijente najrazličitijih senzibiliteta, savremene turiste svih dobi. Kao što slogan agencije kaže „365 gold days with Gold travel agency”.

Agencija je spremna da u svakom trenutku odgovori i na individualno kreirane upite od strane klijenata – aranžmane, kao i obezbijeđen brz, siguran, udoban transport do tački odakle počinju rute ili aktivnosti.

Gold travel agencija raspolaže sa:

  • 12 novih motornih sanki, model SKI-DOO 900 EXPEDITION (2021.god) kao i svom neophodnom pratećom opremom najvećeg standarda: odijela, kacige, rukavice…
  • 15 novih četvorotočkaša ATV (2021 .god), model CANAM 450L
  • 4 bagija (dva četvorosjeda i dva dvosjeda)

U svakom momentu sva raspoloživa vozila i oprema mogu biti stavljeni u funkciju. Takođe agencija za sve aranžmane grupne, individualne, na cijeloj teritoriji Crne Gore ima licencirane vodiče.

Naši partneri su renomirane turističke institucije Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Skijališta Crne Gore (naša baza u Kolašinu je na Skijalištu 1600 na najistaknutijoj poziciji) i poznati hotel „Polar star“ na Žabljaku gdje nam je druga planinska baza. U bazama su stacionirana naša vozila, oprema i iskusni vodiči koji prate klijente na izletima – rutama i govore više svjetskih jezika. Takođe, naši partneri su i „Stara Čaršija Resort & SPA“ u Baru, i Mediteran Hotel & Resort u Budvi. Navedena partnertsva nam daju mogućnost pružanja i dodatnih usluga poput smještaja i drugih usluga za goste u navedenim hotelima po najboljim uslovima koje smo stekli partnerstvom. Naš medijski partner je renomirani časopis za turizam i ugostiteljstvo “Caffe Montenegro”.

Kao najatraktivniji i najtraženiji (najprodavaniji) aranžmani su se do sad pokazale rute vožnje četvorotočkašima – kvadovima po cijeloj teritoriji Crne Gore, i motornim sankama po svim crnogorskim planinama, kako dnevno tako i noćno hodanje na krpljama, ali i te aktivnosti u kombinaciji sa skijanjem i bordovanjem.

Oblast u kojoj smo se takođe istakli i u kojoj djelujemo na regionalnom nivou je i MICE turizam. Upravo ove godine smo dobitnici i prestižnog regionalnog priznanja Turističke prizme za novi kvalitet u turizmu u kategoriji kao najbolja turistička kompanija za oblast „prateće usluge“. Nagradu dodjeljuje međunarodni stručni žiri sastavljen od istaknutih turističkih novinara zemalja Jugoistočne Evrope. Nagrada nam je uručena na specijalizovanom sajmu kongresnog (MICE) turizma 23. novembra u Beogradu WESTM 2021.