Džip safari Durmitor

Mjesto polaska
Po dogovoru
Vrijeme polaska
Po dogovoru
Trajanje
6h
Veličina grupe
3+ učesnika
Vodič
da
Cijena
189€

Krenite u nezaboravnu avanturu kroz krševiti teren Nacionalnog parka Durmitor uz džip safari turu Gold Travel agencije. Predvođeni iskusnim vodičima, ova tura vodi vas u uzbudljivu vožnju kroz zadivljujuće pejzaže visokih planina, kristalno čistih rijeka i gustih šuma.

Džip safari vodi vas kroz neravni teren i pruža prekrasan pogled na okolne planine i jezera. Vidjećete neke od najlepših i najudaljenijih predjela Durmitora, uključujući i čuveno Crno jezero, jedno od najvećih i najljepših glacijalnih jezera u ovoj oblasti.

Dok se vozite kroz park, iskusićete uzbuđenje off-road vožnje i upoznaćete se izbliza i lično sa crnogorskom divljinom. Safari vode iskusni vodiči koji poznaju područje  i mogu vas odvesti do nekih od najboljih vidikovaca za nevjerovatne mogućnosti fotografisanja.

Tokom obilaska, naučićete o bogatoj kulturnoj istoriji regiona, uključujući tradicionalni način života lokalnog stanovništva i fascinantne priče iza mnogih legendi i mitova parka.

Sa udobnim, klimatizovanim džipovima i stručnim vodičima, Durmitor Jeep Safari Tour je savršen način da doživite ljepotu i uzbuđenje divljih prirodnih pejzaža Crne Gore.

Rezervišite svoju avanturu sa Gold Travel agencijom već danas i otkrijte magiju Nacionalnog parka Durmitor kao nikada ranije.

www.goldtravel.me

069/025-123

Plan ture

Kreni sa nama u avanturu

Naš obilazak počinje udobnim transferom od vašeg smeštaja do početne tačke naše safari ture.

Prva stanica je čuveni most Đurđevića Tare, koji se proteže kroz kanjon rijeke Tare koji je drugi najdublji kanjon na svetu. Most je arhitektonsko čudo i savršeno mjesto za zadivljujući pogled i fotografisanje.

Zatim ćemo krenuti ka Durmitorskom prstenu, slikovitoj ruti koja će nas voditi kroz neke od najlepših predjela u ovoj oblasti. Vozićemo se pored netaknutih jezera, zelenih dolina i visokih vrhova, sve dok upijamo svež planinski vazduh.

Nastavljamo putovanje ka najvišoj tački Durmitorskog prstena, Sedlu, gdje ćete imati priliku da se divite panoramskim pogledima na okolne planine i doline. Ovo je savršeno mjesto za ljubitelje prirode i fotografe.

Kako se dan bliži kraju, obići ćemo još neka šarmantna sela prije povratka na početnu tačku. Tokom obilaska biće obezbijeđen ručak, koji će vam pružiti priliku da probate neke od lokalnih specijaliteta.

Ovaj jednodnevni džip safari obilazak Durmitora je savršen način da istražite prirodne ljepote Crne Gore, naučite o njenoj kulturi i imate uzbudljivu avanturu na otvorenom.

Karakteristike izleta

Otkrij neotkriveno
Glavne atrakcije
 • Nacionalni park Durmitor
 • Đurđevića Tara most
 • Prsten Durmitora
 • Sedlo
 • Prutaš
Šta je uključeno
 • Transfer
 • Vozač/vodič
 • Ručak
 • Jeep
 • Osvježenje
 • Takse za nacionalni park
Šta nije uključeno
 • Self drive vožnja
Napomene

Galerija izleta

Najbolje iz Crne Gore
Posebna ponuda

Gold Travel Agencija specijalizovana u aktivnom i MICE turizmu nudi najbolje individulane i grupne aranžmane po mjeri, kao i organizovanje team buildinga.
Birajte najbolje, birajte Gold Travel!

Najbolje lokacije

Upoznajte prelijepu Jadransku obalu, centralni dio Crne Gore bogat istorijom, tradicijom i kulturom, mnoga jezera, glavni grad Podgoricu, dobro poznatu crnogorsku vinariju, brojne eko katune, nacionalne parkove i mnoge planine.

Prelijepi ambijenti

Naš tim čine iskusni ljudi i profesionalci u svom poslu, koji u svakom trenutku mogu odgovoriti bilo kojem izazovu.
Pružite nam povjerenje, a mi ćemo ga sa zadovoljstvom opravdati!

Iskusno i bezbijedno

Crna Gora je pravi dragulj prirodnih bogatstava. More koje grle planine, prelijepa jezera, kanjoni, rijeke, a sve to možete obići u samo par sati. Uz Gold travel Crna Gora vam je na dlanu!