ATV tura Bjelasica

Mjesto polaska
Kolašin
Vrijeme polaska
Po dogovoru
Trajanje
4h
Veličina grupe
1+ učesnika
Vodič
da
Cijena
1 osoba 99€ / 2 osobe 149€

Posjetite Crnu Goru, mjesto prekrasnih prirodnih ljepota i uzbudljivih avantura! ATV obilazak Bjelasice je upravo ono što vam treba ako tražite uzbudljivo putovanje koje će vas provesti kroz neke od najljepših pejzaža u zemlji.

Sa Gold travel agencijom možete krenuti na uzbudljivo ATV putovanje koje će vas provesti kroz neke od najzanimljivijih pejzaža Crne Gore. Otići ćete u okruženje planinskog lanca Bjelasice gdje ćete moći uživati u uzbuđenju vožnje ATV-om kroz šume, po padinama i planinskim stazama.

Naići ćete na pejzaže koji oduzimaju dah dok prolazite kroz gore, kao i jezera koja blistaju od bistrine.

Imaćete priliku da odete u Eko katun Vranjak, eko selo koje se nalazi na Bjelasici. Sa svojim rustičnim dizajnom i fokusom na održivi život, ovo ekološko naselje pruža priliku da osmotrite tradicionalnu crnogorsku kulturu.

ATV obilazak Bjelasice je nezaobilazna aktivnost za sve koji traže adrenalin i priliku da istraže prirodne ljepote Crne Gore. Uz Gold Travel bićete u dobrim rukama dok budete prolazili po neravnom terenu ovog regiona koji oduzima dah.

Pa šta čekate? Rezervišite svoju ATV turu danas i pripremite se za avanturu života!

Rezervišite odmah!

www.goldtravel.me
069/025-123

Plan ture

Kreni sa nama u avanturu

Okupljanje je u Kolašinu u dogovoreno vrijeme.

Nakon što se svi okupe, krećemo na našu avanturu. Prva atrakcija koju ćemo posjetiti je Biogradsko jezero, koje se nalazi u istoimenom nacionalnom parku. Vozićemo se preko brda i dolina do vidikovca iznad Pešića jezera, manje jezero smješteno na visini od 1475 metara iznad razine mora. Tamo ćemo napraviti foto i kafe pauzu.

Zatim  krećemo se prema Bjelasici, planini koja se nalazi na sjeveroistočnom dijelu Crne Gore. Ova planina je poznata po prekrasnim prirodnim pejzažima, ali i brojnim aktivnostima poput planinarenja, skijanja i ATV avantura.

Sljedeća atrakcija na našem putu je Nacionalni park Biogradska gora. Ovaj park se nalazi u srcu Bjelasice, okružen planinskim vrhovima i prekrasnim šumama. U ovom parku se nalazi prekrasna Biogradska gora, koja je najstarija i najveća prašuma u Evropi. Uživaćemo u vožnji ATV-a dok prolazimo kroz ovu prekrasnu prirodnu oazu.

Pauzu za ručak ćemo napraviti u Eko katunu Vranjak. Ovaj katun se nalazi na Bjelasici, a pružit će nam jedinstveni doživljaj tradicionalne crnogorske kulture, hrane i pića. Nakon ručka, nastavljamo našu avanturu, vozit ćemo se kroz planine i prolaziti kroz različite prekrasne vidikovce.

Kada se približimo kraju naše ture, vozićemo prema Kolašinu, gdje ćemo završiti našu ATV turu.

Karakteristike izleta

Otkrij neotkriveno
Glavne atrakcije
 • Biogradsko jezero
 • Pešića jezero
 • Bjelasica
 • Nacionalni park Biogradska gora
 • Eko katun Vranjak
Šta je uključeno
 • ATV/Quad
 • Vodič
 • Ručak
 • Osvježenje
 • Foto i kafe pauze
 • Oprema: kaciga, naočare, rukavice
Šta nije uključeno
 • Transfer do Kolasina
 • Odjeća (samo za cjelodnevne ture)
Napomene

Galerija izleta

Najbolje iz Crne Gore
Posebna ponuda

Gold Travel Agencija specijalizovana u aktivnom i MICE turizmu nudi najbolje individulane i grupne aranžmane po mjeri, kao i organizovanje team buildinga.
Birajte najbolje, birajte Gold Travel!

Najbolje lokacije

Upoznajte prelijepu Jadransku obalu, centralni dio Crne Gore bogat istorijom, tradicijom i kulturom, mnoga jezera, glavni grad Podgoricu, dobro poznatu crnogorsku vinariju, brojne eko katune, nacionalne parkove i mnoge planine.

Prelijepi ambijenti

Naš tim čine iskusni ljudi i profesionalci u svom poslu, koji u svakom trenutku mogu odgovoriti bilo kojem izazovu.
Pružite nam povjerenje, a mi ćemo ga sa zadovoljstvom opravdati!

Iskusno i bezbijedno

Crna Gora je pravi dragulj prirodnih bogatstava. More koje grle planine, prelijepa jezera, kanjoni, rijeke, a sve to možete obići u samo par sati. Uz Gold travel Crna Gora vam je na dlanu!